Αποκατάσταση Ακοής

Η αποκατάσταση ακοής είναι μια κάθετα προσωποποιημένη διαδικασία. Μέσα από μία εξατομικευμένη προσέγγιση και υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες τεχνικές εφαρμογής και ρύθμισης, παρέχουμε την λύση στην βαρηκοΐα.

Διαδικασία Αποκατάστασης Ακοής

Αρχικά θα συλλέξουμε όλα τα ακοολογικά σας δεδομένα. Έπειτα το ιστορικό σας και ο τρόπος ζωής σας θα μας καθοδηγήσουν στο να δημιουργήσουμε το δικό σας ακουστικό προφίλ. Βασιζόμενοι στις ανάγκες σας , θα σας προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη λύση αποκατάστασης της ακοής σας.

Επιλογή κατάλληλου ακουστικού

Η σωστή επιλογή του ακουστικού είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας. Επόμενο βήμα είναι η σωστή ρύθμιση του ήχου κι αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την χρήση του συστήματος Real Ear Measurements (REMs). Η μέτρηση Real-ear Measurement (REM), είναι ο μοναδικός τρόπος να εξακριβώσουμε πως δέχεστε το κατάλληλο ακουστικό κέρδος , με βάση την αντήχηση του καναλιού του αυτιού σας και το μοναδικό ακουστικό προφίλ σας.

Το ακουστικό βαρηκοΐας δεν είναι ένα εμπορικό προϊόν που απλά πωλείται. Είναι ένα μέρος της διαδικασίας που ακολουθούμε για την αποκατάσταση της ακοής σας.

Η σωστή επιλογή, εφαρμογή και ρύθμιση των κορυφαίων τεχνολογικά ακουστικών, είναι η επιστημονική λύση που σας παρέχουμε για την αντιμετώπιση της βαρηκοίας.

Ακούστε ξανά τους ήχους της ζωής χωρίς κανέναν περιορισμό.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Βύρωνος & Κανούτα, Τρίκαλα

Share This