Υπηρεσίες

Πρότυπο Κέντρο Προστασίας και Αποκατάστασης Ακοής
Κουκουράβα Βάγια

Υπηρεσίες

Εφαρμογή των πλέον προηγμένων τεχνολογικά ακουστικών λύσεων

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις κορυφαίες λύσεις αποκατάστασης ακοής. Γι αυτό συνεργαζόμαστε με τις πρωτοπόρες σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευάστριες εταιρείες.

Εξατομικευμένη ρύθμιση του ήχου με Real Ear Measurements

Η αποκατάσταση της ακοής προϋποθέτει την σωστή ρύθμιση των ακουστικών σας. Μόνο η μέθοδος Real Ear Measurements συνεπάγεται την ρύθμιση του ήχου με βάση τις δικές σας ακουστικές ανάγκες.

Αξιολόγηση αποτελέσματος εφαρμογής με speech discrimination test

Η επιβεβαίωση του αποτελέσματος πραγματοποιείται με την ομιλιτική ακοομετρία. Με αυτό τον τροπο ελέγχουμε την διακριτική ικανότητα που παρέχουν τα ακουστικά σας.

Follow up. Παρακολούθηση της εξέλιξης της εφαρμογής.

Η αποκατάσταση της ακοής ξεκινάει με την εφαρμογή των ακουστικών λύσεων. Η δουλειά μας δεν τελειώνει απλά στην παράδοση των ακουστικών σας. Παρακολουθούμε εφ’ όρου ζωής την εξέλιξη της απόδοσης των ακουστικών σας.

Ρύθμιση ακουστικών όλων των τύπων και εταιρειών

Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό για την ρύθμιση των ακουστικών σχεδόν όλων των τύπων και των εταιρειών. Δεν έχει σημασία εάν δεν προμηθευτήκατε τα ακουστικά σας από εμάς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Εργαστήριο επισκευών

Διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο για την παροχή άμεσης επισκευής των ακουστικών σας. Σε περίπτωση βλάβης των βοηθημάτων σας ακόμη κι αν δεν τα έχετε προμηθευτεί από εμάς, αναλαμβάνουμε την επισκευή τους, καθώς συνεργαζόμαστε με τα πλέον οργανωμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια επισκευών.

Κατασκευή εκμαγείων και κελυφών με 3D Printer

Κατασκευάζουμε εκμαγεία και κελύφη με την χρήση 3D Printer. Με την συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνουμε την τέλεια εφαρμογή σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική. Κορυφαία ποιότητα εφαρμογής και αθέατες λύσεις αποκατάστασης ακοής.

Ωτοασπίδες

Κατασκευάζουμε ωτοασπίδες με την λήψη μέτρων των ακουστικών σας πόρων. Τα φίλτρα μείωσης του θορύβου εξαρτώνται από την ανάγκη χρήσης τους. Εξατομικευμένες λύσεις προστασίας της ακοής σας για κάθε ακουστική κατάσταση.

Συμβεβλημένοι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ

Εσείς καταβάλετε μόνο την συμμετοχή σας κι όχι το συνολικό ποσό της αξίας του ακουστικού. Εμείς αναλαμβάνουμε την εκτέλεση του παραπεμπτικού του Ω.Ρ.Λ. γιατρού σας.

Δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Εξυπηρετούμε τους ασφαλισμένους όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Θα σας καθοδηγήσουμε πλήρως για την απαιτούμενη διαδικασία αποζημίωσης του ασφαλιστικού σας φορέα.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Βύρωνος & Κανούτα, Τρίκαλα

Share This