Βοηθήματα ακοής

  • Τηλεφωνικές συσκεύες
  • Ξυπνητήρι
  • Λύσεις Hands- Free
  • Τηλεόραση

Τηλεφωνικές συσκεύες

Επιλέξτε την λύση που σας καλύπτει. Ασύρματες ή σταθερές τηλεφωνικές συσκευές για να επικοινωνείτε ευκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακούστε τους καθαρά!

Διαθέτουν:

  • Ευδιάκριτη φωτιζόμενη οθόνη με μεγάλους χαρακτήρες για να βλέπετε ποιος σας καλεί, όπως και μεγάλο εργονομικό πληκτρολόγιο με δυνατότητα φωτισμού.
  • Οπτική ένδειξη που ειδοποιεί για εισερχόμενη κλήση.
  • Ανοιχτή ακρόαση.
  • Ορισμός επιθυμητής έντασης.
  • Συμβατές με τα ακουστικά σας για να μεταφέρουν τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας.

Ξυπνητήρι

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας πάρει ο ύπνος το πρωί. Επιλέξτε να ξυπνήσετε με έναν πολύ δυνατό ήχο (άνω των 100dB σταδιακά) εναλλασσόμενων συχνοτήτων και μια μονάδα δόνησης που τοποθετείται κάτω απ’ το μαξιλάρι σας. Η αφύπνιση επαναλαμβάνεται σταδιακά. Επομένως έχετε χρόνο στην διάθεσή σας να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας χωρίς ιδιαίτερη πίεση.
Ο ήχος που εκπέμπει η συσκευή, εκτός από πολύ δυνατός, είναι και εναλλασσόμενων συχνοτήτων. Ακόμα κι αν έχετε κάποια δυσκολία στο να αντιληφθείτε ήχους για παράδειγμα μόνο υψηλών συχνοτήτων, με το Classic ξυπνητήρι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα το ακούσετε.

Το νέο ξυπνητήρι της Bellman & Symfon είναι εξαιρετικά ευκολόχρηστο. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και δύο ξεχωριστά κουμπιά στο πλάι για να ρυθμίζετε την ώρα και την ώρα αφύπνισης. Επιπλέον μπορείτε να καταργήσετε εντελώς την αφύπνιση με ήχο αν επιθυμείτε να μην ενοχλείτε τους άλλους, και να ξυπνάτε από την μονάδα δόνησης κάτω απ’ το μαξιλάρι σας.

Λύσεις Hands- Free

Το UNI-DEX μεταδίδει τον ήχο στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – όχι μόνο από κινητά τηλέφωνα, αλλά και από οποιαδήποτε συσκευή με έξοδο mini-jack.

Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σημαίνει ότι το UNI-DEX μπορεί να παρέχει συνεχόμενη ροή ήχου έως και 40 ώρες. Χρειάζεται μόνο μία ώρα για να επαναφορτιστεί πλήρως.

Απολαύστε αγαπημένους ήχους από το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet σας, το Ipad, το Ipod κτλ.

Τηλεόραση

Ακούστε εύκολα και καθαρά την τηλεόραση.

Η προηγμένη τεχνολογία των ακουστικών συστημάτων συνεπάγεται ότι θα ακούτε καθαρά την τηλεόραση. Μέσω Bluetooth, υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές που μεταδίδουν τον ήχο απ ευθείας από την τηλεόραση στα αυτιά σας. Απολαύστε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, τις ταινίες που είχατε καιρό να δείτε, την μουσική που σας αρέσει με μια απλή κίνηση.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Βύρωνος & Κανούτα, Τρίκαλα

Share This